21.5.2013

KoKon hallitus kokoontui

KoKon hallitus kokoontui kevään viimeiseen kokoukseensa InnoOmniaan 21.5.

Erityisesti työn alla oli suvaitsevaisuuteen liittyvä uusi hankkeemme. Yhteinen huolemme mm. Espoon opetuslautakunnan puheenjohtajan Sanna Lauslahden ja varapuheenjohtajan Inka Hopsun kanssa on suvaitsemattomuuden ilmapiirin lisääntyminen.  Tiedän, että moni jakaa huolemme ja tähän haasteeseen haluamme omalta osaltamme vastata. Miten, siitä kerromme lisää elokuussa. Tulemme myös kutsumaan jäsenyhdistyksiä talkoisiin kanssamme tässä tärkeässä asiassa.

Kokouksessa hyväsyttiin kolme uutta jäsentä, Olarin koulu ja koti yhdistys ry, Espoonlahden Yläkoulun vanhenpainyhdistys ry ja Espoon kristillisen koulun kannatusyhdistys ry. KoKon jäseenmäärä pomppasi kerralla yli viidenkymmennen. 52 jäsellä KoKo on maan suurin alueyhdistys, mistä olemme ylpeitä. Uusille jäsenille lämpimät tervetulotoivotukset! Sihteeri Tuula lähettää aloituspaketin ja perustietoa yhdistyksestä ja lisää voi kysyä hallituksen jäseniltä.

Hallituksen tämän kevään viimeinen ponnistus on sivistystoimen johdon tapaaminen kesäkuun alkupuolella. Tähän tapaamiseen panostamme paljon ja toimiva yhtiestyö sivistystoimen kanssa on meille erityisen tärkeää. Sen jälkeen hallitus pääsee ansaitulle kesälomalle.

Hyvää kesää kaikille!

Susanna Lehti
Pj.KoKoEspooEi kommentteja: