29.4.2013

Kesä kaikilla kielillä Once Again

Kesä kaikilla kielillä!
 
Viime vuonna Koko Espoo ry haastoi espoolaiskoulut keväiseen kilpailuun, jossa toivotetaan hyvää kesää kaikilla koulussa puhutuilla kielillä. Ilahduttavan moni koulu tarttui haasteeseen ja osallistui. Kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin kirjapalkinnot. Useimmalla kielellä sai hyvän kesän toivotuksen esitettyä Kilonpuiston koulu, joka ylsi uskomattomaan 22 kieleen. Nyt kisa uusitaan.
Hyvän kesän toivotus mahdollisimman monella kielellä

Ideana on esittää koulun kevätjuhlassa tai muussa sopivassa tilaisuudessa hyvän kesän toivotus mahdollisimman monella koulussa puhutulla, viitotulla tai muuten käytettävällä kielellä. Kielten määrällä ei ole mitään merkitystä, tärkeää on vain se, että kesä toivotettaisiin tervetulleeksi mahdollisimman monella niistä. Tervehdykset voidaan esittää puhumalla, kuvin, laulamalla, tanssimalla, tai mitä ikinä koulussa keksitään.

Kirjapalkinnot luvassa

Kaikkien niiden koulujen kesken, jotka osallistuvat kisaan, arvotaan yllätyspalkinto, joka on pieni lisä koulun kirjastoon. Palkinnot on luvannut toimittaa Bonnier Books Finland Oy.

Ilmoittaudu arvontaan

Arvontaan pääsee mukaan lähettämällä tiedon koulun nimestä, yhteyshenkilöstä, toteutetusta kielten määrästä osoitteeseen kokoespoo@yahoo.com Toinen mahdollisuus on postata samat tiedot KoKoEspoon Facebook-sivulle osoitteessa https://www.facebook.com/#!/groups/166373860923/

 Tervetuloa mukaan kisaan!
 
 KoKoEspoo ry / hallitus

Ei kommentteja: