20.4.2012

Kesä kaikilla kielillä - haaste kouluille

KoKoEspoo ry haastaa kaikki koulut keväiseen kilpailuun, palkintokin on luvassa

Tänä keväänä KoKo haluaisi kuulla tai nähdä kouluns kevätjuhalassa kesätervehdykset kaikilla koulussa puhutuilla kielillä. Tällä tarkoitamme siis kaikkia oppilaidenne puhumia äidinkieliä, mukaan lukien myös viittomakielen ja muut vaihtoehtoisen kommunikaation muodot. Kielten määrällä ei ole mitään merkitystä, tärkeää on siis vain se, että kesä toivotettaisiin tervetulleeksi niillä kaikilla. Oppilaat voisivat esittää tervehdykset joko puhumalla, kuvin, laulamalla tai tanssimalla, tai mitä ikinä koulussa keksitään.

Kaikkien niiden koulujen kesken, jotka onnistuvat, arvotaan yllätyspalkinto. Esimerkiksi: Jos koulun oppilailla on yhteensä kuusi äidinkieltä ja se pystyy toteuttamaan koulun kevätjuhlassa tervehdykset niillä kaikilla, koulu ansaitsee sekä lämpimät onnittelut että mahdollisuuden voittaa pienen palkinnon.

Arvontaan voi osallistua lähettämällä tiedon koulun nimestä, yhteyshenkilöstä, koulun
kielten määrästä ja siitä monellako kielellä tervehdys onnistui osoitteeseen kokoespoo@yahoo.com . Otamme mielellämme vastaan myös muuta palautetta ja esim. tiedon siitä, miten homma hoidettiin.

Toivottakaamme siis kesä tervetulleeksi kaikilla kielillä!
Yhteistyöterveisin KoKo Espoo ry

Tämä tempaus on osa tämänvuotista Muu Maa Mansikka - koulussa ei syrjitä
kampanjaamme.

Ei kommentteja: