25.11.2012


Terveisiä Suomen Vanhempainliiton liittokokouksesta!

Liittokokous valitsi 24.11.2011 Vanhempainliiton uudeksi puheenjohtajaksi Susanna Saranlinnan Oulusta. Onnittelut! Saranlinna on kokenut vanhempainyhdistystoiminnan tekijä ja toimii päätyössäänkin lastensuojelussakin lasten ja perheiden parissa. Vanhempainliitto saa Saranlinnasta erinomaisen puheenjohtajan.

KoKon omat ehdokkaat Susanna Lehti ja Silva Hatakka tulivat valituksi uuteen johtokuntaan, Susanna varsinaiseksi ja Silva varajäseneksi esityksemme mukaan.

Edustuksemme turvaaminen liitossa onkin sekä nyt, että tulevaisuudessa tärkeää, sillä Vanhempainliiton budjetti on merkittävä, vuositasolla noin puoli miljoonaa euroa. Johtokunta linjaa toiminnan tavoitteet ja päättää, miten varat käytetään. Johtokuntatyön ilmapiiri on tärkeä myös liiton toimiston työtekijöiden kannalta.

Kokouksen ilmapiiri oli tällä kerralla raskas useine äänestyksineen ja ponsineen. Asiaa tuntematonkin saattoi todeta, että kokouksessa pestiin myös menneiden vuosien likapyykkiä. Uuden johtokunnan tehtävä onkin nyt hyvän yhteistyön hengen ja tekemisen meiningin tavoittaminen.

Kiitämme KoKon jäsenyhdistyksiä tuesta ja luottamuksesta ja toivotamme onnea Vanhempainliiton uudelle puheenjohtajalle ja johtokunnalle!

KoKon kokoustajat Ari, Tuula, Marjo, Anette, Silva, Outi ja Susanna

Ei kommentteja: